«Հասարակական սննդի ձեռնարկությունների արտադրության և ղեկավարման կազմակերպումը» դասընթացի ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ 1016 մասնագիտության տեխնոլոգիական բաժնի 4-րդ և 5-րդ կուրսերի սովորողների համար /
by Լևիտսկի, Կ.Ի.
Additional authors:
Խանբեգյան, Գ.Ն.
--
թարգմ.
--
trl
|
Բարձրագույն և միջնակարգ մասնագիտական կրթության մինիստրություն ՀՍՍՀ.
--
Գիտամեթոդական կաբինետ
Published by :
Ա.հ.,
(Երևան :)
Physical details: 18 էջ ; 20 սմ.
Year: 1978
No physical items for this record
There are no comments for this item.