serun
ՀԱՅ ԳԻՐՔ = Armenian Book
Լևիտսկի, Կ.Ի.

«Հասարակական սննդի ձեռնարկությունների արտադրության և ղեկավարման կազմակերպումը» դասընթացի ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ 1016 մասնագիտության տեխնոլոգիական բաժնի 4-րդ և 5-րդ կուրսերի սովորողների համար / Կ.Ի. Լևիտսկի; Թարգմանիչ՝ Գ.Ն. Խանբեգյան; ՀՍՍՀ Բարձրագույն և միջնակարգ մասնագիտական կրթության մինիստրություն; Գիտամեթոդական կաբինետ. - Երևան : Ա.հ., 1978. - 18 էջ ; 20 սմ.


Հասարակական սնունդ--Աշխատանքի կազմակերպում

Ա.հ. ՀԱԳ

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72
Հետադարձ կապ