Մեթոդական ցուցումներ «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արդյունաբերության ձեռնարկությունների տեխնոլոգիական սարքավորումներ» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու և գործնական պարապմունքներ անցկացնելու վերաբերյալ /
by Մինասյան, Հ.Ա.
Additional authors:
Ղազարյան, Մ.Ժ.
--
Խմբ.
--
edt
|
Կրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
|
Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան
--
Սննդի արդյունաբերության սարքավորումների և փաթեթավորման տեխնոլոգիայի ամբիոն
Published by :
ՀՊԱՀ,
(Երևան :)
Physical details: 23 էջ : աղյս. ; 21 սմ.
ISBN:978-9939-54-012-2.
Subject(s):
Հացի, հրուշակեղենի արտադրություն
|
Մակարոնի արտդրություն
|
Սննդի արդյունաբերության սարքավորումներ
Year: 2008
No physical items for this record
Գրականության ցանկ էջ՝ 23 ռուս.
There are no comments for this item.