Տավուշի խոհանոց = (Record no. 165212)
| 000 -LEADER | |
|---|---|
| fixed length control field | nam a22 a 4500 |
| 003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
| control field | AM-YeNLA |
| 005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
| control field | 20251110160227.0 |
| 007 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED FIELD--GENERAL INFORMATION | |
| fixed length control field | ta |
| 008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
| fixed length control field | 251110s2024 ai bo||gr|||||000|0|arm|| |
| 020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
| International Standard Book Number | 978-9939-1-1880-2 |
| 040 ## - CATALOGING SOURCE | |
| Language of cataloging | arm |
| Transcribing agency | AM-YeNLA |
| 041 0# - LANGUAGE CODE | |
| Language code of text/sound track or separate title | arm |
| 041 0# - LANGUAGE CODE | |
| Language code of text/sound track or separate title | eng |
| 100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
| Personal name | Մամուլյան, Սեդրակ |
| Relator term | առաջաբանի հեղինակ |
| Relator code | aui |
| 9 (RLIN) | 39819 |
| 245 10 - TITLE STATEMENT | |
| Title | Տավուշի խոհանոց = |
| Remainder of title | Tavush cuisine / |
| Statement of responsibility, etc. | Ս. Մամուլյան ; Լուսանկարիչ՝ Ա. Նազարյան ; Ձևավորող՝ Դ. Մնացականյան. |
| 246 11 - VARYING FORM OF TITLE | |
| Title proper/short title | Tavush cuisine |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) | |
| Place of publication, distribution, etc. | Երևան ։ |
| Name of publisher, distributor, etc. | «Պրինտմաստեր» ՍՊԸ, |
| Date of publication, distribution, etc. | 2024. |
| 300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
| Extent | 212 էջ ։ |
| Other physical details | լուսանկարներ, քարտեզ ; |
| Dimensions | 23x23 սմ. |
| 500 ## - GENERAL NOTE | |
| General note | Կերակուրների պատրաստմանը մասնակցել են Ռուզաննա Նահապետյանը և Աննա Մաթևոսյանը։ Կերակուրների վերաբերյալ ակնարկների հեղինակ՝ Վարդիթեր Գիշյան։ Տավուշի մարզին բնորոշ գորգերի պատկերները տրամադրել է «Մեգերյան կարպետ» ընկերությունը։ |
| 500 ## - GENERAL NOTE | |
| General note | Կազմը կտորե գունավոր և նախշազարդ։ Գիրքն ունի 4 բաժին՝ նախուտեստ, ապուր, հիմնական ուտեստ և աղանդեր։ |
| 650 14 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
| Topical term or geographic name as entry element | Հայկական խոհանոց |
| General subdivision | Ազգային կերակրատեսակներ և բաղադրատոմսեր |
| Geographic subdivision | Տավուշի մարզ |
| -- | Հայաստան |
| 650 14 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
| Topical term or geographic name as entry element | Հայ ազգագրություն |
| General subdivision | Հայկական խոհարարական ավանդույթներ |
| -- | Սննդի պատրաստման կանոնները |
| Geographic subdivision | Հայաստան |
| 700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
| Personal name | Նազարյան, Անի |
| Relator term | լուսանկարիչ |
| Relator code | pht |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Source of classification or shelving scheme | |
| Koha item type | Books |
| Withdrawn status | Lost status | Source of classification or shelving scheme | Damaged status | Not for loan | Permanent Location | Current Location | Date acquired | Inventory number | Date last seen | Price effective from | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| National Library of Armenia | National Library of Armenia | 2025-11-10 | ՀԱԳ | 2025-11-10 | 2025-11-10 | Books |
All site content, except where otherwise noted, is licensed under a