serun
ՀԱՅ ԳԻՐՔ = Armenian Book
Մամուլյան, Սեդրակ

Տավուշի խոհանոց = Tavush cuisine / Tavush cuisine Ս. Մամուլյան ; Լուսանկարիչ՝ Ա. Նազարյան ; Ձևավորող՝ Դ. Մնացականյան. - Երևան ։ «Պրինտմաստեր» ՍՊԸ, 2024. - 212 էջ ։ լուսանկարներ, քարտեզ ; 23x23 սմ.

Կերակուրների պատրաստմանը մասնակցել են Ռուզաննա Նահապետյանը և Աննա Մաթևոսյանը։
Կերակուրների վերաբերյալ ակնարկների հեղինակ՝ Վարդիթեր Գիշյան։
Տավուշի մարզին բնորոշ գորգերի պատկերները տրամադրել է «Մեգերյան կարպետ» ընկերությունը։ Կազմը կտորե գունավոր և նախշազարդ։
Գիրքն ունի 4 բաժին՝ նախուտեստ, ապուր, հիմնական ուտեստ և աղանդեր։

978-9939-1-1880-2


Հայկական խոհանոց--Ազգային կերակրատեսակներ և բաղադրատոմսեր--Տավուշի մարզ--Հայաստան
Հայ ազգագրություն--Հայկական խոհարարական ավանդույթներ--Սննդի պատրաստման կանոնները--Հայաստան

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72
Հետադարձ կապ