Գյուղատնտեսական կենդանիների մսեղիքի որակի և մսի թարմության գնահատումը : (Record no. 114485)
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01268nam a2200217 u 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000985519 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | AM-YeNLA |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20160326113908.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 131004s2013 ||||||||||||||||||||arm|c |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
International Standard Book Number | 978-9939-54-641-4 |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Original cataloging agency | AM-YeNLA |
Transcribing agency | |
041 0# - LANGUAGE CODE | |
Language code of text/sound track or separate title | arm |
245 00 - TITLE STATEMENT | |
Title | Գյուղատնտեսական կենդանիների մսեղիքի որակի և մսի թարմության գնահատումը : |
Remainder of title | Մեթոդական ցուցումներ լաբորատոր-պարապմունքներ անցկացնելու համար ; / |
Statement of responsibility, etc. | Է.Լ. Սահակյան և ուրիշն.; Խմբ.՝ Ք.Գ. Աթոյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀԱԱՀ, Անասնաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) | |
Place of publication, distribution, etc. | Երևան : |
Name of publisher, distributor, etc. | ՀԱԱՀ, |
Date of publication, distribution, etc. | 2013. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | 19 էջ ; |
Dimensions | 20 սմ. |
650 14 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name as entry element | Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիա |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | Սահակյան, Ք.Գ. |
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | Կրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ |
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան |
Subordinate unit | Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Books |
No items available.