serun
ՀԱՅ ԳԻՐՔ = Armenian Book
Գյուղատնտեսական կենդանիների մսեղիքի որակի և մսի թարմության գնահատումը : Մեթոդական ցուցումներ լաբորատոր-պարապմունքներ անցկացնելու համար ; / Է.Լ. Սահակյան և ուրիշն.; Խմբ.՝ Ք.Գ. Աթոյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀԱԱՀ, Անասնաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն. - Երևան : ՀԱԱՀ, 2013. - 19 էջ ; 20 սմ.

978-9939-54-641-4


Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիա

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72
Հետադարձ կապ