Մեթոդական ցուցումներ «Աշխատանքի կազմակերպումը սննդարդյունաբերական կազմակերպություններում» առարկայից «Աշխատանքի վարձատրության կազմակերպման կատարելագործումը սննդարդյունաբերական կազմակերպությունում» թեմայով դիպլոմային աշխատանք կատարելու համար /
by Մարգարյան, Լ.Ա.
Additional authors:
Հայկյան, Ա.Հ.
|
Աբգարյան, Վ.Ա.
|
Աթոյան, Ք.Գ
--
խմբ.
--
edt
|
Կրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
|
Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան
--
Ագրոբիզնեսի կազմակերպման ամբիոն
Published by :
ՀՊԱՀ,
(Երևան :)
Physical details: 16 էջ : աղս. ; 20 սմ.
ISBN:978-9939-54-430-4.
Year: 2011
No physical items for this record
There are no comments for this item.