Բանջարաբուծություն : (Record no. 112275)
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01153nam a2200229 u 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000929978 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | AM-YeNLA |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20160408111425.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 121122s2012 ||||||||||||||||||||arm|c |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
International Standard Book Number | 978-9939-54-567-7 |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Original cataloging agency | AM-YeNLA |
Transcribing agency | |
041 0# - LANGUAGE CODE | |
Language code of text/sound track or separate title | arm |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | Մելիքյան, Ա.Շ. |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | Բանջարաբուծություն : |
Remainder of title | Մեթոդական ցուցումներ առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական աշխատանքներ կատարելու համար / |
Statement of responsibility, etc. | Ա.Շ. Մելիքյան; Խմբ.՝ Ք.Գ. Աթոյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀՊԱՀ, Բուսաբուծ. և բանջարաբուծ. ամբիոն. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) | |
Place of publication, distribution, etc. | Երևան : |
Name of publisher, distributor, etc. | ՀՊԱՀ, |
Date of publication, distribution, etc. | 2012. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | 11 էջ ; |
Dimensions | 20 սմ. |
650 14 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name as entry element | Բանջարաբուծություն |
9 (RLIN) | 38264 |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | Աթոյան, Ք.Գ |
Relator term | խմբ. |
Relator code | edt |
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | Կրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ |
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան |
Subordinate unit | Բուսաբուծության և բանջարաբուծության ամբիոն |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Books |
No items available.