serun
ՀԱՅ ԳԻՐՔ = Armenian Book
Բատիկյան, Հրանտ Գևորգի, 1909-1983

Մեթոդական ցուցումներ : «Պարենային հումքի և սննդամթերքի ստանդարտացում, սերտիֆիկացում և փորձաքննություն» դասընթացի լաբորատոր աշխատանքները կատարելու համար / Հ.Գ. Բատիկյան; ՀՀ Կրթության և գիտության նախարարություն; Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան. - Երևան : ՀՊԱՀ, 2008. - 12 էջ : աղյուսակ ; 21 սմ.




Սննդամթերքի տեխնոլոգիա--Մեթոդական ցուցումներ

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72
Հետադարձ կապ