serun
ՀԱՅ ԳԻՐՔ = Armenian Book
Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ «Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները» դասընթացի : Կոոպերատիվ տեխնիկումների «Արբյունաբերական և պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն», «Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն», «Գյուղատնտեսական մթերքների ապրանքագիտություն» մասնաճյուղերում հեռակա սովորողների համար / Թարգմանիչ՝ Ա.Վ. Ռոստոմյան; Հայկոոպ; Կոոպերատիվ տեխնիկումի հեռակա բաժին. - Երևան : Լույս, 1967. - 28 էջ ; 21 սմ.


Սննդի արտադրություն

ՀԱԳ

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72
Հետադարձ կապ