Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ «Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները» դասընթացի : Կոոպերատիվ տեխնիկումների «Արբյունաբերական և պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն», «Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն», «Գյուղատնտեսական մթերքների ապրանքագիտություն» մասնաճյուղերում հեռակա սովորողների համար /
Թարգմանիչ՝ Ա.Վ. Ռոստոմյան; Հայկոոպ; Կոոպերատիվ տեխնիկումի հեռակա բաժին.
- Երևան : Լույս, 1967.
- 28 էջ ; 21 սմ.
Սննդի արտադրություն
ՀԱԳ
Սննդի արտադրություն
ՀԱԳ