serun
ՀԱՅ ԳԻՐՔ = Armenian Book
Արաքսյանց, Ա.Է

Մեթոդական ցուցումներ «Կաթի և կաթնամթերքների սառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից ստուգողական աշխատանքներ կտարելու համար / Ա.Է. Արաքսյանց; Խմբագիր Ս.Ռ. Պետրոսյան; ՀՀ Կրթության և գիտության նախարարություն; ՀՊԱՀ, Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն. - Երևան : ՀՊԱՀ, 2008. - 14 էջ : աղյուսակ ; 20 սմ.

978-9939-54-030-6


Կաթնամթերքների սառնարանային տեխնոհոգիա
Սառնարանային տեխնոլոգիա
Կաթնամթերքների արտադրություն

ՀԱԳ

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72
Հետադարձ կապ