serun
ՀԱՅ ԳԻՐՔ = Armenian Book
Տանտիկին եւ խոհանոց : Մասն առաջին : Մասն երկրորդ : 400-ի չափ տեղական եւ եւրոպական աժան, համեղ եւ անվնաս կերակուրներ պատրաստելու եղանակ: 200-ից աւել տնտեսական գիտելիք: Քաղցրավենիք, թթուեղէն, պտուղների, բանջարեղէնի եւ կանաչեղէնի պահպանելը եւ չորացնելը. կաթնատնտեսութիւն եւ զանազան գիտելիք / Մասն երկրորդ: 200-ից աւել տնտեսական գիտելիք: Քաղցրավենիք, թթուեղէն, պտուղների, բանջարեղէնի եւ կանաչեղէնի պահպանելը եւ չորացնելը. կաթնատնտեսութիւն եւ զանազան գիտելիք / Կազմեց՝ Յակովբ Մելիք-Բախտամեանց. - Թիֆլիս : Յովհաննէս Մարտիրոսեանցի տպարան; 1889. - Թ, 308 էջ : նկար ; 21 սմ.

Շարվածքը՝ 16x10,5 սմ: Գինն է՝ 1 ռ. 50 կոպ.: Երկրորդ մասը՝ առանց տիտղոսաթերթի և շարունակվող էջակալությամբ՝ էջ 207-ից: Գիրքը նկարվել և ուղարկվել է անհատի կողմից: ՀԱԳ: ՄԼԳ:
Ղ հտ. 1, 1932

Բառարան՝ էջ 297-308:


Հայկական խոհանոց


Թբիլիսի
Վրաստան

ՀԱԳ

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72
Հետադարձ կապ