Տանտիկին եւ խոհանոց : Մասն առաջին : Մասն երկրորդ : 400-ի չափ տեղական եւ եւրոպական աժան, համեղ եւ անվնաս կերակուրներ պատրաստելու եղանակ: 200-ից աւել տնտեսական գիտելիք: Քաղցրավենիք, թթուեղէն, պտուղների, բանջարեղէնի եւ կանաչեղէնի պահպանելը եւ չորացնելը. կաթնատնտեսութիւն եւ զանազան գիտելիք /
Մասն երկրորդ: 200-ից աւել տնտեսական գիտելիք: Քաղցրավենիք, թթուեղէն, պտուղների, բանջարեղէնի եւ կանաչեղէնի պահպանելը եւ չորացնելը. կաթնատնտեսութիւն եւ զանազան գիտելիք /
Կազմեց՝ Յակովբ Մելիք-Բախտամեանց.
- Թիֆլիս : Յովհաննէս Մարտիրոսեանցի տպարան; 1889.
- Թ, 308 էջ : նկար ; 21 սմ.
Շարվածքը՝ 16x10,5 սմ: Գինն է՝ 1 ռ. 50 կոպ.: Երկրորդ մասը՝ առանց տիտղոսաթերթի և շարունակվող էջակալությամբ՝ էջ 207-ից: Գիրքը նկարվել և ուղարկվել է անհատի կողմից: ՀԱԳ: ՄԼԳ:
Ղ հտ. 1, 1932
Բառարան՝ էջ 297-308:
Հայկական խոհանոց
Թբիլիսի
Վրաստան
ՀԱԳ
Շարվածքը՝ 16x10,5 սմ: Գինն է՝ 1 ռ. 50 կոպ.: Երկրորդ մասը՝ առանց տիտղոսաթերթի և շարունակվող էջակալությամբ՝ էջ 207-ից: Գիրքը նկարվել և ուղարկվել է անհատի կողմից: ՀԱԳ: ՄԼԳ:
Ղ հտ. 1, 1932
Բառարան՝ էջ 297-308:
Հայկական խոհանոց
Թբիլիսի
Վրաստան
ՀԱԳ