Ինչպես պատրաստել համով յեվ սննդարար ճաշ : Ձեռնարկ /
Կազմողներ՝ Լ. Հարությունյան, Բ. Ոհանջանյան, Ս. Մեսրոպյան, Ռ. Մխիթարյան, Ա. Մելիքյան; Խմբագիրներ՝ Պ. Շախբաձե, Ս. Մեսրոպյան; Տեխնիկական խմբագիր՝ Տ. Խաչվանքյան; Լեզվական խմբագիր՝ Կարո Հովհաննիսյան; Հայկոոպ.
- Յերևան : Պետհրատի տպարան, 1936.
- IV, 246 էջ : նկար ; 22 սմ.
Շարվածքը՝ 18X12 սմ: Կազմողների և տպարանի տվյալները վերցված են տիտղոսաթերթի դարձերեսից: ՀԱԳ: Մ: ԳԱԱ: ԳՊ: Գիրքը թվայնացվել է Հայաստանի ազգային գրադարանում:
Տնարարություն
Հայաստան
Երևան
ՀԱԳ
Շարվածքը՝ 18X12 սմ: Կազմողների և տպարանի տվյալները վերցված են տիտղոսաթերթի դարձերեսից: ՀԱԳ: Մ: ԳԱԱ: ԳՊ: Գիրքը թվայնացվել է Հայաստանի ազգային գրադարանում:
Տնարարություն
Հայաստան
Երևան
ՀԱԳ