serun
ՀԱՅ ԳԻՐՔ = Armenian Book
Մեթոդական ցուցումներ սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ դասընթացի համար : (Ապրանքագիտական մասնագիտությունների համար) / ԵՊՀ. Առևտրի էկոնոմիկայի և ապրանքագիտ. ամբիոն; Կազմ.՝ Ն.Ս. Միխեևա, Ե.Մ. Մելնիկով. - Երևան : Երևանի համալս. հրատ, 1964. - 50 էջ : աղս., նկ.


Սննդի արդյունաբերություն--Մեթոդական ցուցումներ
Ապրանքագիտություն--Մեթոդական ցուցումներ

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72
Հետադարձ կապ