serun
ՀԱՅ ԳԻՐՔ = Armenian Book
«Արարատ» տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները = Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста «Арарат» / Խմբագիր՝ Դ.Հ. Դանիելյան; ՀՍՍՌ ժողովրդական տնտեսության խորհուրդ, Սննդի արդյունաբերության վարչություն, Գինու-կոնյակի «Արարատ» տրեստ / - Երևան : Ա.հ., 1960. - 144 էջ ; 22 սմ.

Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին:


Բնագիրը՝ հայերեն և ռուսերեն:


Գինեգործություն

Ա.հ. ՀԱԳ

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72
Հետադարձ կապ