«Արարատ» տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները = Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста «Арарат» /
Խմբագիր՝ Դ.Հ. Դանիելյան; ՀՍՍՌ ժողովրդական տնտեսության խորհուրդ, Սննդի արդյունաբերության վարչություն, Գինու-կոնյակի «Արարատ» տրեստ /
- Երևան : Ա.հ., 1960.
- 144 էջ ; 22 սմ.
Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին:
Բնագիրը՝ հայերեն և ռուսերեն:
Գինեգործություն
Ա.հ. ՀԱԳ
Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին:
Բնագիրը՝ հայերեն և ռուսերեն:
Գինեգործություն
Ա.հ. ՀԱԳ