Անուֆրիև, Վ.Մ.
Տաք սուպերի պատրաստումը : Խոհարարություն ։ (Թույլատրված է ՍՍՌՄ-ի Առեվտրի ժողկոմատի ուսումնական հիմնարկների գլխավոր վարչության կողմից, որպես տեխմինիմումի դասագիրք հասարակական սննդի աշխատողների համար) / Վ.Մ. Անուֆրիև ; Թարգմանիչ՝ Ս. Գալստյան ; Պատասխանատու խմբագիր՝ Գ. Խաչատրյան ; Առեվտրի ժողկոմատ. - Երևան : Տպարան Հայպետհրատի պոլիգրաֆդպրոցի, 1940. - 83 էջ ; աղյուսակ ; 20 սմ.
Շարվածքը՝ 17X11 սմ։ Տպարանի տվյալը վերցված է բնագրի վերջից: Բնագրից առաջ՝ «Առաջաբան»։ Բնագրից հետո՝ «Ցանկ»։ Գինն է՝ 3 ռ.: ՀԱԳ: ԳԱԱ: ԳՊ Գիրքը թվայնացվել է Հայաստանի ազգային գրադարանում։
Խոհարարություն
Երևան
Հայաստան
ՀԱԳ
Տաք սուպերի պատրաստումը : Խոհարարություն ։ (Թույլատրված է ՍՍՌՄ-ի Առեվտրի ժողկոմատի ուսումնական հիմնարկների գլխավոր վարչության կողմից, որպես տեխմինիմումի դասագիրք հասարակական սննդի աշխատողների համար) / Վ.Մ. Անուֆրիև ; Թարգմանիչ՝ Ս. Գալստյան ; Պատասխանատու խմբագիր՝ Գ. Խաչատրյան ; Առեվտրի ժողկոմատ. - Երևան : Տպարան Հայպետհրատի պոլիգրաֆդպրոցի, 1940. - 83 էջ ; աղյուսակ ; 20 սմ.
Շարվածքը՝ 17X11 սմ։ Տպարանի տվյալը վերցված է բնագրի վերջից: Բնագրից առաջ՝ «Առաջաբան»։ Բնագրից հետո՝ «Ցանկ»։ Գինն է՝ 3 ռ.: ՀԱԳ: ԳԱԱ: ԳՊ Գիրքը թվայնացվել է Հայաստանի ազգային գրադարանում։
Խոհարարություն
Երևան
Հայաստան
ՀԱԳ