Օրլովա, Ժաննա Իվանովնա
Ամեն ինչ բանջարեղենի մասին / Ժ. Ի. Օրլովա; Թարգմանիչ՝ Ռ. Լ. Արամյան; Խմբագիր՝ Հ. Հ. Ղազանչյան. - Երևան : Հայաստան, 1984. - 262 էջ : նկար ; 20 սմ.
Օգտակար խորհուրդներ, կերակրատեսակների բաղադրատոմսեր:
Սննդի արտադրություն
Պտուղների և բանջարեղենի վերամշակում
Խոհարարություն
ՀԱԳ
Ամեն ինչ բանջարեղենի մասին / Ժ. Ի. Օրլովա; Թարգմանիչ՝ Ռ. Լ. Արամյան; Խմբագիր՝ Հ. Հ. Ղազանչյան. - Երևան : Հայաստան, 1984. - 262 էջ : նկար ; 20 սմ.
Օգտակար խորհուրդներ, կերակրատեսակների բաղադրատոմսեր:
Սննդի արտադրություն
Պտուղների և բանջարեղենի վերամշակում
Խոհարարություն
ՀԱԳ