serun
ՀԱՅ ԳԻՐՔ = Armenian Book
Օրլովա, Ժաննա Իվանովնա

Ամեն ինչ բանջարեղենի մասին / Ժ. Ի. Օրլովա; Թարգմանիչ՝ Ռ. Լ. Արամյան; Խմբագիր՝ Հ. Հ. Ղազանչյան. - Երևան : Հայաստան, 1984. - 262 էջ : նկար ; 20 սմ.

Օգտակար խորհուրդներ, կերակրատեսակների բաղադրատոմսեր:


Սննդի արտադրություն
Պտուղների և բանջարեղենի վերամշակում
Խոհարարություն

ՀԱԳ

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72
Հետադարձ կապ