Մեթոդական ցուցումներ : Ուսումնական (1-ին, 2-րդ կուրս), արտադրական (3-րդ կուրս) և նախադիպլոմային (4-րդ կուրս) պրակտիկայի անցկացման վերաբերյալ /
Կազմողներ՝ Ա. Է. Արաքսյանց և ուրիշներ; ՀՀ ԿԳՆ ՀԳԱ Անասնաբուծական մթերքների և հումքի վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն.
- Երևան, Ա.հ., 2004.
- 19 էջ : աղյուսակ ; 20 սմ.
Գրականության ցանկ էջ` 17
Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա--Մեթոդական ցուցումներ
Ա.հ.
Գրականության ցանկ էջ` 17
Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա--Մեթոդական ցուցումներ
Ա.հ.