serun
ՀԱՅ ԳԻՐՔ = Armenian Book
Մեթոդական ցուցումներ "Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման և պահպանման տեխնոլոգիա" առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար / Կազմողներ` Ս. Սիմավորյան, Լ. Ե. Սահակյան և ուրիշններ; Խմբագիր` Ռ. Ա. Բեգլարյան; ՀՀ ԿԳՆ ՀՊԱՀ Անսնաբուծական մթերքների և հումքի վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն. - Երևան : ՀՊԱՀ, 2007. - 36 էջ ; 20 սմ.

9789994152490


Սննդի տեխնոլոգիա

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72
Հետադարձ կապ