Մեթոդական ցուցումներ «Պահածոյացման տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների կողմից «Մրգերի, բանջարեղենի, մսի և ձկան պահածոյացման» տեխնոլոգիա առարկայից կուրսային նախագծերի կատարման համար /
Կազմ.՝ Ժ.Գ. Աղաջանյան; ՀՀ գյուղ. և բնօգտագ. նախ.-ն; ՀԳԱ,Բուսաբուծ. մթերքն. և վերամշակ. ամբիոն.
- Երևան, 2000.
- 7 էջ ; 20 սմ.
Սննդի տեխնոլոգիա--Մեթոդական ցուցումներ
Սննդի տեխնոլոգիա--Մեթոդական ցուցումներ