serun
ՀԱՅ ԳԻՐՔ = Armenian Book
Մեթոդական ցուցումներ «Պահածոյացման տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների կողմից «Մրգերի, բանջարեղենի, մսի և ձկան պահածոյացման» տեխնոլոգիա առարկայից կուրսային նախագծերի կատարման համար / Կազմ.՝ Ժ.Գ. Աղաջանյան; ՀՀ գյուղ. և բնօգտագ. նախ.-ն; ՀԳԱ,Բուսաբուծ. մթերքն. և վերամշակ. ամբիոն. - Երևան, 2000. - 7 էջ ; 20 սմ.


Սննդի տեխնոլոգիա--Մեթոդական ցուցումներ

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72
Հետադարձ կապ