Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար : 27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար /
Կազմ.՝Ա.Շ. Արաքսյանց; ՀՀ գյուղ. և բնօգտագ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Սննդի արդյունաբ. սարքավ. ամբիոն.
- Երևան, 2000.
- 28 էջ : գծգր. ; 20 սմ.
Սննդի տեխնոլոգիա--Մեթոդական ցուցումներ
Սննդի տեխնոլոգիա--Մեթոդական ցուցումներ