serun
ՀԱՅ ԳԻՐՔ = Armenian Book
Սահրադյան, Սիլվա Իսրայելի

«Պտուղ-բանջարեղեն և համային ապրանքների ապրանքագիտության հիմունքները» առարկայի լաբորատոր և գործնական աշխատանքների մեթոդական ցուցումներ : (0816 մասնագիտության համար) / Ս. Ի. Սահրադյան ; ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊՏՀ. - Երևան : Ա. հ., 2010. - 52 էջ : աղս. ; 21 սմ.

Գրապալատ

978-9939-53-732-0


Ապրանքագիտության հիմունքներ--Պտուղ-բանջարեղեն և համային ապրանքներ

ՀԱԳ Ա. հ.

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72
Հետադարձ կապ