Սահրադյան, Սիլվա Իսրայելի
«Պտուղ-բանջարեղեն և համային ապրանքների ապրանքագիտության հիմունքները» առարկայի լաբորատոր և գործնական աշխատանքների մեթոդական ցուցումներ : (0816 մասնագիտության համար) / Ս. Ի. Սահրադյան ; ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊՏՀ. - Երևան : Ա. հ., 2010. - 52 էջ : աղս. ; 21 սմ.
Գրապալատ
978-9939-53-732-0
Ապրանքագիտության հիմունքներ--Պտուղ-բանջարեղեն և համային ապրանքներ
ՀԱԳ Ա. հ.
«Պտուղ-բանջարեղեն և համային ապրանքների ապրանքագիտության հիմունքները» առարկայի լաբորատոր և գործնական աշխատանքների մեթոդական ցուցումներ : (0816 մասնագիտության համար) / Ս. Ի. Սահրադյան ; ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊՏՀ. - Երևան : Ա. հ., 2010. - 52 էջ : աղս. ; 21 սմ.
Գրապալատ
978-9939-53-732-0
Ապրանքագիտության հիմունքներ--Պտուղ-բանջարեղեն և համային ապրանքներ
ՀԱԳ Ա. հ.