Հակոբյան, Ք. Գ.
Ջրի պարունակության որոշումը տարբեր սննդամթերքներում : Ուսումնամեթոդական աշխատանք / Ք. Գ. Հակոբյան, Տ. Հ. Դերձյան ; Երևանի պետական համալսարան. - Երևան : ԵՊՀ հրատ., 2010. - 16 էջ ; 20 սմ.
ՀԱԳ
Սննդի արդյունաբերություն
ՀԱԳ
Ջրի պարունակության որոշումը տարբեր սննդամթերքներում : Ուսումնամեթոդական աշխատանք / Ք. Գ. Հակոբյան, Տ. Հ. Դերձյան ; Երևանի պետական համալսարան. - Երևան : ԵՊՀ հրատ., 2010. - 16 էջ ; 20 սմ.
ՀԱԳ
Սննդի արդյունաբերություն
ՀԱԳ